Tono Sessions: 2013-2017

TONO SESSIONS: Låtskrivere om låtskriving
– Videointervju av norske låtskrivere

Tono Sessions blé utviklet av Askil Holm i Låtmakerne & Willy Martinsen i Tono høsten 2013, og er blitt nærmere 20 intervjuer med norske låtskrivere & komponister om faget og lidenskapen deres.

Sangskriverne, komponistene og tekstforfatterne gjør en fantastisk viktig jobb for vårt samfunn og for hver enkelt av oss som musikklyttere. Det poenget er noe vi i TONO ønsker å tydeliggjøre. Å ta vare på og verne om denne yrkesgruppen er grunnleggende for en kulturnasjon. Samtidig ønsker vi å bidra til at det blomstrer blant musikkskapere i Norge, og inspirere flere unge til å ta skrittet inn i sangskrivernes, komponistenes og sangtekstforfatternes rekker. Låtskriver og artist Askil Holm deler TONOs visjon, og har gjort intervjuene du kan se her.

Bjørn Eidsvåg klarte ikke å spille Beatles-låter og måtte begynne å skrive låter selv. Popstjerne Gabrielle Leithaug skriver hits på trikken.Vi håper du vil følge med på TONO Sessions – og få ny kunnskap og ny inspirasjon!Dette er serien du som musikkelsker og låtskriver kan se for å få et dypt innblikk alle sidene ved musikkskaping:

Espen Lind

Gabrielle

Bjørn Eidsvåg

Daniel Kvammen og Odd Nordstoga

Bertine Zetlitz

Onklp og Mats Lie Skåre

Magnus Grønneberg

Hanne Sørvaag

Amund Maarud

Don Martin

Martin Horntveth

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s